Abom Imfria skidglasögon Goggles (Heet) Lumen Yellow, Svart/Blå

Abom Imfria skidglasögon Goggles (Heet) Lumen Yellow, Svart/Blå (Lumen Yellow/Svart/Blå)

Skoterglasögon med värme. Alltid imfria goggles

2999.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om Abom Imfria skidglasögon Goggles (Heet) Lumen Yellow, Svart/Blå (Lumen Yellow/Svart/Blå)

Skoter- och skidsäsongen är underbar, men på tok för kort och under den tiden är igenimmade goggles det sista man vill tänka på. Inte nog med att både sikten och säkerheten försämras, det är också ruggigt irriterande. Med Heet-gogglesen från Abom slipper du nu det problemet. Tack vare det integrerade strömhanteringssystemet har du här en goggle som är precis lika bekväm som dom "vanliga".

Vanliga goggles immar igen när den varma luften inne i gogglen kommer i kontakt med den kalla linsen. Gogglesen från Abom löser detta problem tack vare deras patenterade teknologi, som använder en transparent eluppvärmd film, som sitter mellan dom två linserna. Tryck på knappen och det uppladdningsbara batteriet värmer upp linsen och håller imman borta under hela åkturen oavsett om du kör snöskoter, slalom eller snowboard.

Den el-uppvärmda linsen i dessa goggles är så pass bra på att bekämpa imma att den amerikanska militären bett ABOM tillverka en speciell modell åt dem.


Dessa goggles kommer med två olika program för en imfri lins:

Always On: Orange lampa lyser. Detta program håller igång hela dagen. Tack vare en liten fuktsensor i ramen, så känner denna goggle av när det är dags att sätta igång värmefilmen och stänger av den en liten stund senare. Detta program ger en batteritid på ca 6-10 timmar.

On Demand: Blå lampa lyser. Klicka på knappen en gång snabbt, så drar värmefilmen igång i 10 minuter och stänger sedan av sig automatiskt. Börjar det imma igen, så trycker du bara på knappen igen. Detta program ger en batteritid på upp till 7 dagar.

När batteriet går under 10% så kommer den lilla indikatorlampan att blinka rött.

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: