EXO-2000 EVO AIR

Hjälm med grymma höghastighetsegenskaper...

Den snabbaste och mest avancerade hjälmen som tagits fram av Scorpion - Genetiskt skapad för att vinna race! Med ny strömlinjeformad och smalare look, ett helt nytt TCT® kompositfiberskal, fjäderlätt, försedd med en Dubbel-D-spänne tillverkat i titan och ett nytt vindtunneltestat visir (Ellip-Tec®), även när hjälmen ligger på hyllan, ser man att den är redo för RACE!

En stor del av utvecklingen av hjälmen har lagts på att optimera känslan i hjälmen och Scorpions ingenjörer har tagit integralhjälmskomforten till en helt ny nivå. Det nya materialet och mjukheten i tygerna ger huvudet en riktig lyxtillvaro.
EXO-2000 EVO Air har emergency exit-funktion, vilket innebär att inredningen går att ta ur när hjälmen sitter på huvudet.

Brett visir utrustat med Pinlock MaxVision® och förberett för tear-offs. Hjälmen levereras med två visir; ett mörktonat och ett klart, båda förberedda för pinlock och tear offs!

Dynamiska ventilationskanaler (Scorpion Air Channel®) garanterar perfekt kylning i hela hjälmen, även under extrema förhållanden.

Slutligen pumpsystemet Airfit®, där uppblåsbara kindkuddar formar insidan av din EXO-2000 EVO Air för perfekt passform!

Filter