•  Säker betalning
  •  Snabba leveranser
  •  Fria returer
Sök
0
produkt info totalt
Summa 0.00 kr

Belfast

Underkategorier

Visar 8 produkter

En öppen hjälm som är en riktig glidare

Belfast är retro jethjälmen som inspirerats av och hämtat sitt utseende från cafe racern, en perfekt glidarhjälm som sitter snyggt runt huvudet. Hjälmen har mycket bra passform och det mikrometiska spännet gör det möjligt att få en än mer exakt åtspänning av hjälmen. En mycket bekväm, godkänd jethjälm i hög kvalité med många funktioner.

 

Harmonisk retrodesign

Den har en harmonisk design som påminner om den klassiska 3/4-designen. Det infällbara solvisiret; behandlat för att motverka uppkomsten av imma i klarglas eller tonat ger både bekvämlighet och lugn. På baksidan av hjälmen finns ett knäppe som gör att du enkelt kan fästa dina goggles. Hjälmen går att komplettera med en läcker läderskärm som enkelt fästes med tryckknappar.

 

Grym komfort

Förutom alla funktioner har hjälmen Belfast en fantastisk skön inredning som dessutom är tvättbar. Det här är jethjälmen som snabbt blir din nya favorit och får dig att njuta av hela resan!

Belfast finns i flera olika färger och grafiker och är hjälmen som matchar alla cafe racers, retromotorcyklar och vintage motorcyklar.

laddar