Om oss

Välkommen till Scorpionhelmets! 

 

TS Stockholm AB är stolt importör av hjälmmärket Scorpion sedan flera år. Vi har femton års erfarenhet av näthandel och mycket stor kunskap om Scorpions hjälmar.

  

Scorpion står för kvalité, innovation och säkerhet. Du får en premium motorcykelhjälm till ett bra pris. Samtliga Scorpion hjälmar är så lätta som möjligt utan att kompromissa med säkerheten.

Det viktigaste i valet av hjälm är naturligtvis säkerheten och samtliga hjälmar är godkänd enligt ECE 22.05 eller ECE 22.06

 

Komfort och utseende är också två viktiga faktorer och samtliga hjälmar från Scorpion har snygg design, noga utvalt material både in- och utvändigt och flera funktioner.
Sist men inte minst ska du självklart trivas i din nya mc hjälm!
Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar så att du kan prova hjälmen i lugn och ro hemma och fri retur på alla mc hjälmar. Gratis storleksbyte.

Alla hjälmar och hjälmtillbehör finns på lager. Vi har lager i centrala Sverige och kan därav alltid leverera snabbt

Beställning lagda vardagar innan kl. 14.30 skickas samma dag. Om beställningen läggs efter 14.30 eller under helg skickas ordern nästföljande vardag. 

 

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundsupport på info@twostroke.se

 

Välkommen med din beställning!

 

Kontaktinformation

 

TS Stockholm AB
Box 2009
17602 Järfälla

Epostadress: info@twostroke.se

Organisationsnummer: 556601-6456
 

TS Stockholm AB driver följande nätbutiker:

Länk till Twostroke.se Länk till Scorpionhelmets.se  Länk till Gosnow.se Länk till Elcykeltrim.se Länk till Dmdhelmets.se Länk till Igripdubb.se