•  Säker betalning
  •  Snabba leveranser
  •  Fria returer
Sök
0
produkt info totalt
Summa 0.00 kr

DMD Vintage

Underkategorier

Visar 0 produkter

Tyvärr!

Hittade inga produkter

Nyutgåva av 70-talsklassikern

MC hjälmen Vintage från DMD är en nyutgåva av det berömda och ikoniska 70-talsskalet och den är dessutom den minsta e-godkända hjälmen i sitt segment! Den öppna retro MC hjälmen finns i upp till tre olika skalstorlekar för att nå maximal passform och komfort.

 

Perfekt storlek och passform

DMD Vintage är en öppen jet hjälm med litet skal som sitter tight och snyggt runt huvudet och är en perfekt glidarhjälm!
Skalet är tillverkat i fiberglas, hjälmen ger ett mycket bra skydd och har en grym komfort och passform tack vare den otroligt välgjorda inredningen. Inredningen är urtagbar och tvättbar vilket gör att hjälmen håller sig fräsch länge. De tre knapparna på hjälmen gör det möjligt att montera visir eller skärm, samtliga tillbehör hittar du här.

 

Fokus på retrodesign

DMD har i utvecklingen av Vintage fokuserat på att få till den rätta retrodesignen genom att designa om den traditionella öppna MC hjälmen till ett stilfullt modetillbehör med originaldesign. Kollektionen Vintage finns tillgänglig i 40 olika färger och grafiker och varje design har sin egen personlighet.

 

Matcha stilen hos din klassika MC

Vintage är valet för dig som vill ha en öppen retro jet hjälm som matchar din klassiska scooter, HD eller retro motorcykel.

laddar