•  Säker betalning
  •  Snabba leveranser
  •  Fria returer
Sök
0
produkt info totalt
Summa 0.00 kr

EXO-HX1

Underkategorier

Visar 3 produkter

Heltäckande streetfighterhjälm

Scorpion EXO-HX1 är en heltäckande hjälm med riktigt grym street fighter-look. Hjälmen har Scorpions sk. "Neo-Retro"-design och har trots att det är en full face-modell lyckats behålla den klassiska street fighter-stilen. Mekanismen för visiret är magnetisk för att ge en mjuk hantering, samt hålla fiberskalet extra slimmat. Hjälmen är förberedd för montering av intercom med platser för högtalare och en urfasning för enklare montering av intercomenhet.

Hjälmens skal är tillverkat i Scorpions lätta fiberskal (Ultra TCT) för att ge en låg vikt. Dubbla ventiler ger ett optimalt luftflöde och luftkanaler på insidan av hjälmen leder den svala luften rätt. Främre ventilen är även utbytbar för att man ska kunna ge hjälmen ny look.

 

Visiret är förberett för Pinlock-lins för marknadens bästa imskydd. Innanför visiret finns även ett solvisir. Hjälmen kan förses med en skärm för att få utseendet av en aggressiv crosshjälm och kör man utan skärmen, så får hjälmen en mer klassisk Street Fighter-känsla.

Denna hjälm ger dig alltså tre olika street fighter-hjälmar beroende på hur du väljer att kombinera den.

 

 

laddar